Wat is er in de omgeving van Hotel H10 Conquistador allemaal te doen?

Vanaf het Hotel H10 Conquistador loop je via de boulevard in paar minuten naar het strand en het centrum van Playa de las Americas. Ook de afstand van het vliegveld naar het hotel bedraagt slechts 17 km, de vakantie kan dus direct beginnen!

Het centrum is voorzien van gezellige bars, restaurants en talloze winkeltjes. In het hoogseizoen kan het gezellig druk zijn, de gezellige entourage is wat Playa de las Americas ook zo charmant maakt. Er zijn ook mogelijkheden om gezellig een avondje uit te gaan met de vele nachtclubs, cabaret bars en livemuziek.

Weergave 1-

12

van 5 resultaten

Loro Parque
Overige Activiteiten

Bezoek de wereldberoemde dierentuin van Tenerife genaamd Loro Parque. Met zoveel verschillende dieren en indrukwekkende shows is Loro Parque uitgegroeid tot een van de meest toeristische attracties van de Canarische Eilanden.

» Ticket Dierentuin Loro Parque

Voor kinderen zal Siam Park een waar paradijs zijn! Het grote waterpark op 2,5 km van H10 Conquistador is voor kinderen een ontzettend leuke dagbesteding. Talloze zwembaden, grote glijbanen en bovenal veel waterpret maakt dat veel families hier naartoe gaan.

» Ticket Siam Park

Tenerife
Schildpadden En Dolfijnen Tour

Een andere bestseller excursie is de snorkeltour met schildpadden en het kajakken met dolfijnen. Je gaat zwemmen en snorkelen in een afgelegen baai die alleen bereikbaar is via de zee, hier zwemmen veel schildpadden.

Je kunt deze prachtige dieren bewonderen op een diervriendelijke manier en dat is ook de reden dat deze excursie zo populair is. Het is een schitterend gezicht wanneer je omringd wordt door 20 dolfijnen die hoog de lucht in springen. De tour duurt ongeveer 2,5 uur en is absoluut de moeite waard!

 » Ticket Schildpadden en dolfijnen tour » Ticket Quad rijden

La Gomera excursie vanuit Tenerife Tenerife
Tour Naar La Gomera

Vanaf het zuiden van Tenerife reis je per boot naar het naastgelegen eiland La Gomera. Ontdek het eiland waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan, met als hoogtepunt de schitterende uitzichtpunten. Vanuit de hoofdstad van het eiland rijd je door de vallei van Hermigua naar het Garajonay National Park.

Je reist onder andere door prachtige bossen die je uiteindelijk naar de top van de berg brengen. Je bewondert de indrukwekkende Rots van Agando en komt meer te weten over de cultuur van San Sebastian. Ook bezoek je de kerk waar Columbus een gebed deed voordat hij begon aan zijn wereldreis.

» Ticket La Gomera Tour

Dolfijnen tour op Tenerife Tenerife
Walvis Spotten & Dolfijnen Tour

Een van de meest geboekte excursies op Tenerife is de walvis & dolfijnen spotten tour. In deze 2-uur durende bootexcursie vertrek je uit Puerto Colon en vaar je zo’n 3 tot 5 km van de kust af. Met de boot vaar je langs een aantal viskwekerijen waar de kans groot is dat je hongerige walvissen en dolfijnen kan spotten. Ze zijn namelijk altijd op zoek naar een makkelijk hapje.

Deze prachtige zoogdieren leven permanent in dit gebied en zijn het hele jaar door te zien. Naast deze dieren kun je onderweg ook enorme inktvissen tegen komen die soms tot wel 12 meter lang kunnen worden. Bij de prijs zitten drankjes bij inbegrepen, ben je geen walvis of dolfijnen tegen gekomen? Dan krijg je een gratis ticket er voor terug!

» Ticket walvissen spotten & dolfijnen tour

Tenerife omgeving Tenerife
Excursies

Op Tenerife zijn bijzonder veel leuke excursies te boeken waar je vaak vanuit Hotel H10 Conquistador wordt opgehaald en teruggebracht. Naast de onderstaande excursies zijn er uiteraard nog veel meer leuke excursies te boeken.

Wij hebben de top 3 populairste excursies van Tenerife geselecteerd en op een rijtje gezet. Onderaan de pagina vind je ook nog paar overige leuke activiteiten op Tenerife, je hoeft tijdens je verblijf in H10 Conquistador je in ieder geval niet te vervelen!